Umeris

Jordy Reyniers heeft jarenlange ervaring in de uitvaartsector waardoor hij de stiel door en door kent. Bovendien neemt hij elke taak ter harte en stelt hij alles in het werk om de nabestaanden tevreden te stellen. Hij legt de lat hoog en laat zich steeds omringen door professionals die, net als hij, hun job met hart en ziel uitoefenen.

Het voorbereiden van de perfecte ceremonie vraagt heel wat toewijding en mankracht. U hebt het waarschijnlijk ook al meegemaakt dat u, als uitvaartondernemer net op die bepaalde dag handen te kort komt. Op zo’n moment is Umeris er, om op basis van vertrouwen een goede samenwerking op te bouwen. Schouder aan schouder creëren we een onvergetelijk afscheid.

"Umeris – op handen gedragen"

Waarom?

Een begrafenis vindt slechts één keer plaats en moet dan ook tot in de puntjes verzorgd zijn. Op een serene en warme manier afscheid nemen, kan een enorme steun zijn in het rouwproces. We zijn dan ook erg dankbaar dat we families mogen bijstaan op zulke momenten.

Indien u ervoor kiest om samen te werken met Umeris, kiest u voor kwalitatieve dragers, ceremoniemeesters en rouwwagenchauffeurs.

Voordelen?

  1. Registreren duurt slechts enkele minuten

  2. We werken met professioneel personeel

  3. U betaalt enkel wat u krijgt

© 2020 umeris, erkenningsnummer:2341\U

algemene voorwaarden

Webdesign - DesignByFloor

rechten